Miesten pitkähihainen t-paita ekologista puuvillaa 141020

21,90  (alv 0%)

CottoVer_logo_pieni

 

Ympäristömerkintä auttaa tekemään valintoja, jotka saastuttavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Sertifioitu tuote täyttää organisaation antamat asiaan kuuluvat kriteerit ja on riippumattomasti vahvistettu. CottoVer on valinnut ympäristömerkit, jotka yhdessä kattavat sekä laadun, terveyden, ympäristön että työolot.

 

Se mitä valitset lähimmäksi kehoasi vaikuttaa paljon ympäristöön, terveyteesi ja ihmisten työoloihin. CottoVer vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Tästä syystä vaatteet on merkitty Joutsen-, GOTS ja Ökö Tex-merkeillä. Käytämme ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa.

-
+

Miesten pitkähihainen t-paita ekologista puuvillaa 141020.

Pitkähihainen t-paita miehille, joka on valmistettu fairtrade luomupuuvillasta. Cottover pitkähihaisen t-paidan lanka on erikoiskäsitelty menetelmällä, joka antaa paidalle erityisen pehmeän tunteen ja sileän pinnan.

Neliöpaino: 200g / m²
Konepesu: 60°

Saatavilla myös naisten malli (141019)

Katso koko Cottover-valikoima täältä.

Katso tästä Krista Siegfridsin esittelyvideo cottoVerista.
Katso tästä lisätietoa ympäristömerkeistä. Löydät myös lisätietoa pesumerkeistä ja värikartan, josta näet värejä vastaavat PMS-värikoodit.

vesipesu 60 asteessa silitys enintään 200 asteessa kemiallinen pesu sallittu (P) ei valkaisua ei rumpukuivausta

 

CottoVer sertifikaatti logot

 

Minimitilaus

10

Yksikkö

kpl

Vari

valkoinen, luonnonvalkoinen, keltainen, oranssi, punainen, vihreä, taivaansininen,royal, tummansininen, violetti, antrasiitti, musta, pinkki, kirsikanpunainen

Koko

S-4XL

Materiaali

100% fairtrade luomupuuvilla