Kalenterit

Kalenterit logolla ovat erinomainen tapa edistää yrityksen markkinointia ja brändinäkyvyyttä. Logolla varustetut kalenterit toimivat erinomaisesti sekä sisäisessä että ulkoisessa markkinoinnissa.

Kalenterit ovat hyödyllinen joka päiväisessä elämässä ja samalla antavat näkyvyyttä yrityksellesi, mikä lisää brändisi tunnettavuutta. Logolla varustettu kalenteri on myös loistava liikelahja sekä nykyisille että potentiaalisille uusille asiakkaille. Ne tarjoavat ammattimaisen tavan esitellä yrityksen brändiä sekä luovat positiivisen mielikuvan yrityksestä ja toimivat jatkuvana muistutuksena brändistä läpi vuoden.

Kalenteri toimii myös sisäisenä markkinointityökaluna, joka vahvistaa yrityskulttuuria ja yhteenkuuluvuutta. Kalenterit logolla ovat käytännöllinen tuote ja sopivat hyvin esimerkiksi mainoslahjaksi yrityksesi työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Kalenterit osoittavat huolellista suunnittelua ja luovat luotettavan vaikutelman yrityksestäsi samalla kun tarjoat asiakkaille käytännöllisen tuotteen.

Voit myös sisällyttää logolla varustetun kalenterin postituksiin tai asiakastapaamisiin, jolloin logolla varustettu kalenteri antaa tehokkaasti näkyvyyttä yrityksellesi. Kalenterit logolla tarjoavat pitkäkestoisen ja hyödyllisen markkinointivälineen, joka pitää yrityksesi brändin esillä läpi vuoden.

Meiltä löytyy laaja valikoima niin pöytä- kuin seinäkalentereita eri värisinä, mallisina ja kokoisina jokaiseen käyttötarkoitukseen. Kalentereihin on saatavilla mallista riippuen erilaisia merkkausvaihtoehtoja, joiden avulla pystyt muokkaamaan tuotteen omaan käyttötarkoitukseesi sopivaksi. Lisää yrityksen logo, sloganeita ja valitse yrityksellesi sopiva värimaailma. Huomioi myös kalenterin käyttötarkoitus ja kohderyhmä.

Showing 1–16 of 23 results