Miesten pikeepaita 141006

29,00  (alv 0%)

CottoVer_logo_pieni

 

Ympäristömerkintä auttaa tekemään valintoja, jotka saastuttavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Sertifioitu tuote täyttää organisaation antamat asiaan kuuluvat kriteerit ja on riippumattomasti vahvistettu. CottoVer on valinnut ympäristömerkit, jotka yhdessä kattavat sekä laadun, terveyden, ympäristön että työolot.

 

Se mitä valitset lähimmäksi kehoasi vaikuttaa paljon ympäristöön, terveyteesi ja ihmisten työoloihin. CottoVer vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Tästä syystä vaatteet on merkitty Joutsen-, GOTS ja Ökö Tex-merkeillä. Käytämme ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa.

-
+

Miesten pikeepaita 141006.

Miesten lyhythihainen pikeepaita, joka on valmistettu fairtrade luomupuuvillasta. Kauluksessa kaksi nappia. Cottover pikeen lanka on erikoiskäsitelty menetelmällä, joka antaa pikeelle erityisen pehmeän tunteen ja sileän pinnan.

Saatavilla myös  pitkähihainen malli (141018)
Sekä naisten pikee (141005).

Neliöpaino: 200g / m²
Konepesu: 60°

Katso koko Cottover-valikoima täältä.

Katso tästä Krista Siegfridsin esittelyvideo cottoVerista.
Katso tästä lisätietoa ympäristömerkeistä. Löydät myös lisätietoa pesumerkeistä ja värikartan, josta näet värejä vastaavat PMS-värikoodit.

 

vesipesu 60 asteessa silitys enintään 200 asteessa kemiallinen pesu sallittu (P) ei valkaisua ei rumpukuivausta

 

CottoVer sertifikaatti logot

Minimitilaus

10

Vari

valkoinen, luonnonvalkoinen, keltainen, oranssi, pinkki, cerise, punainen, vihreä, taivaansininen, royal, tummansininen, violetti, antrasiitti, musta

Koko

S-4XL

Materiaali

100% fairtrade luomupuuvilla