Essut

Logolliset essut ovat erinomaisia mainostekstiileitä ravintola- ja palvelualan yrityksille, kuten kahviloille, ravintoloille, hotelleille ja catering-palveluille. Ne antavat ammattimaisen kuvan yrityksestäsi sekä näkyvyyden laajalle yleisölle.

Logolla varustetut essut luovat yhtenäisen ilmeen ja viestivät asiakkaille, että yritys panostaa huoliteltuun ulkoasuun ja brändiin. Essut yrityksesi logolla auttavat yritystä erottumaan kilpailijoistaan ja jäämään mieleen asiakkaille. Esimerkiksi catering-palvelut voivat hyödyntää essuja logolla tapahtumissa ja messuilla, jolloin yritys saa näkyvyyttä erilaisille kohderyhmille. Brändätyt essut ovat myös erinomaisia mainostuotteita, joihin voidaan painaa logo tai slogan tapahtuman teeman mukaan.

Essut kestävät käyttöä sekä ovat konepestäviä, joten ne toimivat pitkäaikaisena markkinointituotteena. Laadukkaat essut toimivat myös liikelahjoina, sillä ne kestävät kulutusta ja säilyttävät brändinäkyvyyden pitkään. Essut koetaan hyödyllisiksi ja käyttökelpoisiksi tuotteiksi, mikä lisää positiivista mielikuvaa yrityksestäsi.

Näytetään kaikki 14 tulosta