Colleget ja hupparit

Colleget ja hupparit yrityksen logolla ovat erittäin suosittuja sekä pitkän käyttöarvon omaavia mainostuotteita. Oli kyseessä asiakkaille annettava mainoslahja, tiimin edustuskäyttö tai yrityksen henkilöstön oma pukeutuminen, nämä tuotteet antavat varmasti laajan näkyvyyden brändillesi. Logollisten collageiden ja huppareiden avulla luot helposti keskustelua, vahvistat ja luot asiakassuhteita, sekä pääset vuorovaikutukseen potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Messuilla ja tapahtumissa logolliset colleget ja hupparit luovat yhtenäisen ulkoasun, ammattimaisen vaikutelman sekä erottavat yrityksesi helposti muista kilpailijoista. Ne auttaa vahvistamaan yrityksen brändi-identiteettiä, sekä samalla mainostavat yritystäsi ja houkuttelevat uusia asiakkaita.

Yrityksen logolla varustetut colleget ja hupparit ovat pitkän käyttöarvon omaavia promotuotteita, sekä motivoivia, käytännöllisia ja hyödyllisiä liikelahjoja. Asiakkaat, henkilöstö tai yhteistyökumppanit ilahtuvat saadessaan korkealaatuisen collegen tai hupparin, jossa on yrityksesi logo, koska nämä tuotteet tulevat varmasti käyttöön. Kun työntekijät ja asiakkaat pukeutuvat niihin, brändisi logo on näkyvästi esillä, sekä herättää huomiota. Tämä luo positiivista mielikuvaa brändistäsi, edistää asiakasuskollisuutta, sekä luo yhteenkuuluvuuden tunnetta. 

Valikoimastamme löytyy erilaisia malleja, värejä ja esimerkiksi Cottoverin ekologisia collegeita sekä huppareita, jotka ovat helposti yksilöitävissä oman yrityksesi näköiseksi painamalla tai brodeeraamalla esimerkiksi yrityksen logo tai slogan collegeen tai huppariin. 

Näytetään tulokset 1–16 / 20