Kauluspaidat ja pikeet

Kauluspaidat ja pikeet yrityksen logolla ovat loistava investointi yrityksesi markkinointiin. Ne toimivat tehokkaina mainostuotteina messuilla ja tapahtumissa, joissa voit levittää brändiäsi ja herättää mielenkiintoa potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Lisäksi, ne ovat laadukkaita ja pitkän käyttöarvon omaavia mainoslahjoja esimerkiksi yrityksen henkilöstölle, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Näiden logollisten kauluspaitojen ja pikeepaitojen avulla teet vaikutuksen asiakkaisiin ja työntekijöihin.

Logolliset kauluspaidat sopivat hyvin muodollisempiin tilanteisiin, joissa halutaan luoda ammattimainen ja tyylikäs mielikuva, esimerkiksi asiakastapaamisissa ja edustustilaisuuksissa. Pikeepaidat taas ovat rennompi vaihtoehto, jotka sopivat hyvin arkisempiin tilanteisiin esimerkiksi henkilöstölle tapahtumiin tai arkikäyttöön. Kauluspaidat ja pikeet yrityksen logolla varustettuina auttavat luomaan bränditietoisuutta ja vahvistavat yrityksen ammattimaista ja yhtenäistä ilmettä, sekä luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta tiimisi kesken.

Meillä on laaja valikoima eri värisiä, mallisia ja materiaaleista valmistettuja kauluspaitoja ja pikeepaitoja, sekä esimerkiksi Cottoverin ekologisia malleja. Yksilöintimahdollisuuksia on laajasti, joten paidoista saadaan tehtyä yrityksesi näköiset esimerkiksi painamalla tai brodeeraamalla yrityksen nimi, logo tai slogan. Näin varmistat, että brändisi tunnistetaan helposti.

Näytetään tulokset 1–16 / 20

Language