Taskumatit ja shottilasit

Taskumatit ja shottilasit logolla ovat loistava tapa lisätä brändinäkyvyyttäsi erilaisissa tilaisuuksissa ja tarjota unohtumattomia muistoja asiakkaillesi.

Taskumatti ja shottilasit omalla painatuksella tai kaiverruksella ovat tyylikkäitä promotuotteita. Ne sopivat niin liikelahjoiksi, myyntiin kuin vaikka edustustapahtuman juhlapöytään. Integroi logolliset taskumatit ja shottilasit luontevasti osaksi positiivista asiakaskokemusta.

Brändätyt taskumatit ja shottilasit sopivat loistavasti liikelahjoiksi asiakkaillesi, yrityksen henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille. Voit antaa niitä yrityksen henkilöstölle kiitoksena tai asiakkaille osana kampanjaa tai tarjousta. Näin luot asiakkaille positiivista mielikuvaa sekä varmistat, että yrityksesi jää mieleen.

Yrityksen logolla varustettujen taskumattien ja shottilasien avulla erotut helposti myös muista kilpailijoista. Jos yritykselläsi on tulevia tapahtumia, kuten juhlia tai yritystilaisuuksia, voit tarjota esimerkiksi maistiaisia logollisista shottilaseista, jonka jälkeen asiakkaat saavat ne mainoslahjaksi itselleen.

Valikoimamme taskumatteihin sekä shottilaseihin voidaan painaa esimerkiksi yrityksesi logo tai muu slogan, jonka avulla tuotteet voidaan muokata oman yrityksesi näköiseksi sekä tilaisuuteen ja käyttötarkoitukseen sopivaksi.

Näytetään kaikki 7 tulosta