Taitettava juomapullo Gates SMI8294

1,36  (alv 0%)

Monikäyttöinen taitettava juomapullo Gates MO8294 on käytännöllinen, tyylikäs ja helposti mukana kulkeva ratkaisu juomatarpeisiisi. Täydellinen valinta aktiivisille henkilöille ja liikkuvaan elämäntyyliin. Saatavilla useassa eri värissä!

-
+
Tuotetunnus (SKU): 8a3fcc8621e2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Taitettava juomapullo Gates SMI8294 

Tutustu Taitettavaan juomapulloon Gates MO8294 – täydellinen niin arkeen kuin seikkailuihin. Tämä monikäyttöinen 480 ml juomapullo on valmistettu kestävästä ja kevyestä PET-materiaalista, joka on BPA-vapaa, tarjoten ympäristöystävällisen vaihtoehdon päivittäiseen käyttöön.

Avainominaisuudet:

  • Kestävä PET-materiaali: BPA-vapaa, turvallinen ja ympäristöystävällinen.
  • Taitettava muotoilu: Helppo kuljettaa mukana, mahtuu pieneen tilaan kun tyhjänä.
  • Alumiininen karabiinikoukku: Kiinnitä pullo kätevästi laukkuun, reppuun tai vyöhön.
  • Tilavuus: 480 ml, riittävästi juomaa koko päiväksi.
  • Koko: 12 x 26 cm, kompaktin kokoinen mutta riittävän tilava.

Merkkausmahdollisuudet: Haluatko tehdä juomapullosta vieläkin persoonallisemman? Voit lisätä yrityksesi logon tai muun painatuksen juomapullon etu- tai takapuolelle keskelle (painoalue: 40 x 70 mm). Painatus tehdään tampopainatuksella (1 väri).

Käytännöllisyys ja Monikäyttöisyys: Taitettava juomapullo Gates MO8294 on täydellinen valinta niin päivittäiseen käyttöön kuin erityistilanteisiin. Olitpa sitten matkustamassa, urheilemassa tai vain nauttimassa ulkoilusta, tämä juomapullo on luotettava kumppanisi. Sen taitettava muotoilu ja helppo kiinnitys tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Ekologinen Valinta: Valitsemalla BPA-vapaan PET-materiaalista valmistetun juomapullon teet ympäristöystävällisen valinnan. Tämä kestävä ja pitkäikäinen pullo vähentää kertakäyttömuovien tarvetta, edistäen kestävää kehitystä.

Yhteenveto: Taitettava juomapullo Gates MO8294 yhdistää käytännöllisyyden, tyylikkyyden ja ympäristöystävällisyyden. Sen kompaktin koon, kestävyytensä ja helppokäyttöisyytensä ansiosta se on täydellinen valinta aktiivisille henkilöille ja liikkuvaan elämäntyyliin. Tilaa omasi nyt ja nauti käytännöllisestä juomaratkaisusta joka tilanteessa!

Huomio: Juomapullo on läpinäkyvä, joten päällekkäiset painatukset saattavat mennä sekaisin.

 

 

Minimitilaus

100

Yksikkö

kpl

Vari

Oranssi, valkoinen, punainen, vihreä ja sininen.

Koko

12 x 26

Materiaali

muovi

Toimitusaika

Kysy!