Muki NOLA MO6582

3,28  (alv 0%)

Tämä 300 ml kaksiseinäinen muki, jossa on kätevä PP-kansi, pitää juomasi lämpimänä pidempään. Sen eristetty rakenne varmistaa, että voit nauttia kuumasta juomastasi pitkään sen jälkeenkin, kun se on kaadettu mukiin.

Mukissa oleva suukappale tekee siitä erinomaisen valinnan matkalle ja kiireisiin aamuihin. Voit ottaa suosikkijuomasi mukaasi ja nauttia siitä missä tahansa, kiitos tämän mukin käytännöllisen suunnittelun. Valitse tämä muki, kun haluat pitää juomasi kuumana ja nauttia siitä vaivattomasti, missä ikinä oletkin.

-
+

Muki NOLA MO6582

Tämä kaksiseinäinen 300 ml muki, varustettuna PP-kannella, on täydellinen valinta pitämään juomasi lämpimänä pitkään. Sen eristetty rakenne varmistaa, että juomasi säilyttää optimaalisen lämpötilansa pidempään.

Mukissa olevan suukappaleen ansiosta se on erinomainen matkakumppani ja kiireisiin aamuihin sopiva ratkaisu. Voit nauttia suosikkijuomastasi missä tahansa tilanteessa, ja lämpimästä juomasta tulee yhä nautinnollisempaa. Valitse tämä muki, kun haluat pitää juomasi lämpimänä ja nauttia siitä missä ikinä oletkin.

Koko: Ø9X12CM, 300 ml

Minimitilausmäärä: 200 kpl

Koko

Ø9X12CM

Materiaali

PP

Painatusvaihtoehdot

screenprinting, tampopainatus

Vari

musta, punainen, valkoinen, sininen