Hemmottelusetti 2 – Kaurilan Sauna

35,00  (alv 0%)

-
+

Kaurilan Sauna

Kaurilan Sauna tarjoaa ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka tuo luksusta arjen sauna- ja kylpyhetkiin. 

Kaikki Kaurilan Sauna – kosmetiikkatuotteet ovat valmistettu käsityönä Helsingissä ja niitä ei ole testattu eläimillä. Ekologisesti ja eettisesti valmistetut tuotteet hellivät ja hoitavat ihoa luonnon omilla ravitsevilla raaka-aineilla.

Ylelliset Kaurilan Sauna -tuotteista koostuvat setit ovat uniikki ja kestävä valinta liikelahjaksi. Luonnonkosmetiikasta koostuva hemmotteluhetki on erinomainen liikelahja esimerkiksi henkilöstön kesä- tai joululahjaksi.

Haluamme rohkaista yrityksiä tekemään kestäviä valintoja ja siksi Kaurilan Saunan laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet ovat täydellinen lisä valikoimaamme.”

 

Vartalovoi:

Kaurilan Saunan Vartalovoi (125 g) on Kauneus & Terveys -lehden vuonna 2022 palkitsema luonnonkosmetiikkatuote! Täyteläinen ja helposti imeytyvä vartalovoi koostuu ihoa hoitavista ja suojaavista kasviöljyistä: ruusunmarja-, jojoba- ja arganöljy. Vartalovoi hurmaa tuoksullaan ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Vartalovoi löytyy vaihtoehdoissa: laventeli, sitruunaruoho, rosmariini, piparminttu, alppiruusu ja appelsiini

page3image1150058960

Kuoriva saippua:

Kaurilan Saunan Kuorivat saippuat (110g) sisältävät ihoa lempeästi kuorivaa ja puhdistavaa merisuolaa sekä hiekanjyviä. Saippua on kosteuttavaa ja sopii niin käsille kuin koko vartalollekin. Kuoriva saippua poistaa kuollutta ihoa ja auttaa tehostamaan pintaverenkiertoa. Normaalille iholle sopiva kuorintaväli on noin viikko, kuivalle iholle taas noin kaksi viikkoa. 

Kuoriva saippua löytyy vaihtoehdoissa: rosmariini, sitruunaruoho ja hajusteeton

page4image1149595536

 

Minimitilaus

15