Takki Jog RSX Lady 2262064

49,00  (alv 0%)

Takki Jog RSX Lady on suunniteltu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia niin tyylin kuin toiminnallisuudenkin osalta. Sen sporttinen leikkaus ja moderni design tekevät siitä loistavan valinnan kaikenikäisille ja -tyylisille naisille.

-
+

Takki Jog RSX Lady 2262064 ,sinulle joka etsit sporttista, tyylikästä ja ympäristöystävällistä takkia!

Printer naisten takki on suunniteltu juuri sinulle, joka arvostat sekä ulkonäköä että ympäristöystävällisyyttä. Tämä monipuolinen takki sopii täydellisesti niin aktiiviseen liikuntaan kuin tyylikkääseen arkikäyttöönkin.

Olitpa sitten menossa lenkille, kaupunkiin tai matkalle,  naisten takki pitää sinut mukavana ja tyylikkäänä.

Kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali

Printer naisten takki on valmistettu 100% kierrätetystä polyesterista, joka on peräisin kierrätetyistä muovipulloista. Tämä kestävä materiaali ei ainoastaan vähennä ympäristökuormitusta, vaan tarjoaa myös erinomaisen kestävyyden ja mukavuuden. Kierrätetty polyesteri on kevyt, hengittävä ja nopeasti kuivuva, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ulkoiluun ja urheiluun.

Huipputekniset ominaisuudet

Printer naisten takki ei ole pelkästään ekologinen, vaan myös täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan valinnan moneen eri tilanteeseen:

  • Vetoketjullinen kiinnitys: Takki on helppo pukea ja riisua, ja vetoketju takaa turvallisen ja tiiviin istuvuuden.
  • Raglanhihat: Raglanhihat tarjoavat erinomaisen liikkumavapauden, joten voit liikkua vapaasti ilman rajoituksia.
  • Kaksiväriset kiristysnauhat kauluksessa: Kauluksen kiristysnauhat lisäävät tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä, pitäen kylmän ilman ulkopuolella.
  • Kaksi Vetoketjullista etutaskua kontrastivetimillä: Etutaskut tarjoavat turvallisen säilytystilan pienille tavaroille, kuten avaimille, puhelimelle tai lompakolle. Kontrastivetimet lisäävät modernia ilmettä takkiin.
  • Piilovetoketju kauluksessa: Kauluksen piilovetoketju mahdollistaa kiristysnauhojen helpon vaihdon, joten voit mukauttaa takin ulkonäön omaan tyyliisi sopivaksi.

Ympäristötietoisen Valinta

Valitsemalla Printer naisten takin, teet ympäristöystävällisen valinnan, joka tukee kestävää kehitystä. Kierrätetystä polyesterista valmistettu takki auttaa vähentämään muovijätettä ja säästämään luonnonvaroja. Näytät hyvää esimerkkiä muille ja voit olla ylpeästi osa ratkaisua.

Materiaali:
100% kierrätetty polyesteri, 320 g/m²
Paino:
320 g/m²
Saatavana olevat värit:  Valkoinen, punainen, tummansininen, dark navy, sininen, vihreä, musta ja harmaa.
Koko

S- 5XL

Vari

Valkoinen, punainen, tummansininen, dark navy, sininen, vihreä, musta ja harmaa.