Takki Jog RSX 2262063

49,00  (alv 0%)

Printer takki on täydellinen valinta aktiiviselle liikkujalle tai tyylitietoiseen arkikäyttöön. Tilaa omasi nyt ja koe yhdistelmä mukavuutta, tyyliä ja ekologisuutta!

-
+

Takki Jog RSX 2262063 sinulle joka etsit sporttista, tyylikästä ja ympäristöystävällistä takkia!

Printer takki on täydellinen valinta sinulle!

Tämä takki on valmistettu 100% kierrätetystä polyesterista, joten voit tuntea olosi hyväksi sekä ulkonäön että ympäristön suhteen.

Huipputekniset ominaisuudet

Printer takki ei ole pelkästään ekologinen, vaan myös täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan valinnan moneen eri tilanteeseen:

  • Vetoketjullinen kiinnitys: Takki on helppo pukea ja riisua, ja vetoketju takaa turvallisen ja tiiviin istuvuuden.
  • Raglanhihat: Raglanhihat tarjoavat erinomaisen liikkumavapauden, joten voit liikkua vapaasti ilman rajoituksia.
  • Kaksiväriset kiristysnauhat kauluksessa: Kauluksen kiristysnauhat lisäävät tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä, pitäen kylmän ilman ulkopuolella.
  • Kaksi vetoketjullista etutaskua kontrastivetimillä: Etutaskut tarjoavat turvallisen säilytystilan pienille tavaroille, kuten avaimille, puhelimelle tai lompakolle. Kontrastivetimet lisäävät modernia ilmettä takkiin.
  • Piilovetoketju kauluksessa: Kauluksen piilovetoketju mahdollistaa kiristysnauhojen helpon vaihdon, joten voit mukauttaa takin ulkonäön omaan tyyliisi sopivaksi.

Tyylikäs ja monipuolinen design

Takki on suunniteltu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia niin tyylin kuin toiminnallisuudenkin osalta. Sen sporttinen leikkaus ja moderni design tekevät siitä loistavan valinnan kaikenikäisille ja -tyylisille ihmisille. Olitpa sitten menossa lenkille, kaupunkiin tai matkalle, Printer takki pitää sinut mukavana ja tyylikkäänä.

Ympäristötietoisen valinta

Valitsemalla Printer takin, teet ympäristöystävällisen valinnan, joka tukee kestävää kehitystä. Kierrätetystä polyesterista valmistettu takki auttaa vähentämään muovijätettä ja säästämään luonnonvaroja. Näytät hyvää esimerkkiä muille ja voit olla ylpeästi osa ratkaisua.

 

Materiaali:
100% kierrätetty polyesteri, 320 g/m²
Paino:
320 g/m²
Saatavana olevat värit:  Valkoinen, punainen, tummansininen, dark navy, sininen, vihreä, musta ja harmaa.
Koko

S- 5XL

Vari

Valkoinen, punainen, tummansininen, dark navy, sininen, vihreä, musta ja harmaa.