Sydän karkkirasia hedelmäsydämillä 501145.D

1,15  (alv 0%)

Sydän karkkirasia hedelmäsydämillä 501145.D. Sydämen muotoinen metallirasia sis. 24 g hedelmänmakuisia sydänkarkkeja. Saatavilla digipainatus täysvärisenä.

-
+

Sydän karkkirasia hedelmäsydämillä 501145.D.

Ihana sydänrasia hedelmäsydämillä – makeuta markkinointisi sydämellisellä tavalla joka jää mieleen.

Yllätä asiakkaasi ja tiimisi jäsenet tällä ainutlaatuisella lahjalla – sydänrasiamme hedelmäsydämillä. Tämä viehättävä, sydämen muotoinen metallirasia sisältää noin 24 grammaa herkullisia, hedelmänmakuisia sydänkarkkeja. Kompaktin kokonsa, 70 x 65 x 15 mm, ansiosta rasia on kätevä jakaa tapahtumissa tai messuilla, ja se on myös ihastuttava tapa näyttää yrityksesi lämminhenkisyyttä.

Erityisenä vetonaulana tässä rasiassa on sen personointimahdollisuus. Digitaalinen painatus täysvärisenä mahdollistaa logosi tai viestisi sijoittamisen kannen päälle, tehden jokaisesta rasiasta ainutlaatuisen. Rasiasta tarjolla olevat värit, punainen ja valkoinen, antavat mahdollisuuden valita juuri sinun brändiisi sopivan vaihtoehdon.

Tämä metallinen sydänrasia ei ole vain visuaalisesti houkutteleva, vaan myös käytännöllinen painonsa (41 grammaa) ansiosta. Se on mieleenpainuva ja sydämellinen mainoslahja, joka jättää lämpimän vaikutelman saajilleen. Metallinen rasia on myös hyvä tuote jatkokäyttöön, vaikka sisältö olisi jo loppunut. Näin yrityksesi viesti kulkee saajallaan mukana pitkään.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Materiaali: Metalli
  • Koko: 70 x 65 x 15 mm
  • Paino: 41 grammaa
  • Sisältää noin 24 grammaa hedelmäsydänkarkkeja
  • Personointi: Digitaalinen painatus täysvärillä kanteen
  • Painoala: 69 x 65mm
  • Värivaihtoehdot: Punainen ja valkoinen

Tämä sydänrasia on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää käytännöllisyyden, personoinnin ja ainutlaatuisen muotoilun yhdeksi vaikuttavaksi mainostuotteeksi. Jakolahja, joka muistetaan lämmöllä, ja joka jää saajalleen pitkäaikaiseen käyttöön.

Koko

70 x 65 x 15 mm

Materiaali

metalli

Painatusvaihtoehdot

Digipainatus