Suklaasydän käärepaperissa 17498

1,80  (alv 0%)

Hemmottele asiakkaitasi ja liikekumppaneitasi laadukkailla, yrityksesi logolla personoiduilla suklaasydämillä.

Täydellinen valinta liikelahjaksi tai erikoistapahtumiin, nämä herkut yhdistävät suussa sulavan maun ja tyylikkään esillepanon,

-
+

 

Suklaasydän käärepaperissa 17498 – Makea tapaa vahvistaa asiakassuhteita

Yllätä asiakkaasi ja liikekumppanisi ainutlaatuisella ja mieleenpainuvalla lahjalla: räätälöidyt suklaasydämet, joissa on yrityksesi logo. Nämä herkulliset suklaasydämet ovat paitsi silmänruokaa myös makuelämys, joka jättää kestävän vaikutuksen.

Laadukas suklaa, tyylikäs esillepano Valitsemme vain parhaan laadun suklaata, joka sulaa suussa ja jättää pysyvän, positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. Kukin suklaasydän kääritään huolellisesti tyylikkääseen käärepaperiin, joka on personoitu yrityksesi logolla ja värimaailmalla.

Ihanteellinen jakolahja.  Olitpa järjestämässä yritystapahtumaa, kiittämässä asiakkaita tai haluat vain jakaa jotain erityistä tiimillesi, nämä suklaasydämet ovat ihanteellinen valinta. Ne sopivat erinomaisesti messuille, konferensseihin, asiakastapaamisiin tai vaikkapa yrityksen vuosijuhliin.

Räätälöity käärepaperi.  Mahdollisuus räätälöidä jokainen yksityiskohta, aina suklaan laadusta ja mausta käärepaperin suunnitteluun, tarkoittaa, että voit luoda täysin ainutlaatuisen lahjan, joka heijastaa yrityksesi arvoja ja viestii huolellisesti mietitystä kiitollisuuden eleestä.

Tilaa nyt ja tee seuraavasta kohtaamisestasi asiakkaidesi tai työntekijöidesi kanssa unohtumaton hetki suklaasydämillä, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

 

Makuvaihtoehdot ovat:

Maitosuklaa 35%, 17498

Caramel 35%, 17496

* Vegaaninen tummasuklaa 58%, 17499

* Vegaaninen tummasuklaa70%, 17497

 

* Saattaa sisältää maito jäämiä

SÄILYVYYS: noin 12 kuukautta
PAINATUS: Digitaalinen 4-väripainatus.
PAPERI: Hopea, Kulta

 

 

Minimitilaus

100 kpl

Vari

kulta, hopea