Miesten v-aukkoinen t-paita 141022

15,90  (alv 0%)

CottoVer_logo_pieni

 

Ympäristömerkintä auttaa tekemään valintoja, jotka saastuttavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Sertifioitu tuote täyttää organisaation antamat asiaan kuuluvat kriteerit ja on riippumattomasti vahvistettu. CottoVer on valinnut ympäristömerkit, jotka yhdessä kattavat sekä laadun, terveyden, ympäristön että työolot.

 

Se mitä valitset lähimmäksi kehoasi vaikuttaa paljon ympäristöön, terveyteesi ja ihmisten työoloihin. CottoVer vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Tästä syystä vaatteet on merkitty Joutsen-, GOTS ja Ökö Tex-merkeillä. Käytämme ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa.

-
+

Miesten v-aukkoinen t-paita ekologista puuvillaa 141022.

100% fairtrade luomupuuvillasta valmistettu miesten v-aukkoinen t-paita. Cottover t-paidan lanka on erikoiskäsitelty menetelmällä joka antaa paidalle erityisen pehmeän tunteen ja sileän pinnan.

Paino: 160g/m²
Konepesu: 60°

Katso koko Cottover-valikoima täältä.

Katso Krista Siegfridsin esittelyvideo cottoVerista.
Katso tästä lisätietoa ympäristömerkeistä. Löydät myös lisätietoa pesumerkeistä ja värikartan, josta näet värejä vastaavat PMS-värikoodit.

Katso instagramista esimerkkejä painatuksistamme.

 

vesipesu 60 asteessasilitys enintään 200 asteessakemiallinen pesu sallittu (P)ei valkaisuaei rumpukuivausta

 

CottoVer sertifikaatti logot

Minimitilaus

10

Yksikkö

kpl

Vari

valkoinen, luonnonvalkoinen, keltainen, oranssi, punainen, vihreä, taivaansininen,royal, tummansininen, violetti, antrasiitti, musta, pinkki, kirsikanpunainen

Koko

S-4XL

Materiaali

100% fairtrade luomupuuvilla