~Kylmälaukut logolla

Kylmälaukut Yrityksesi omalla Logolla tai painatuksella
Kylmälaukut omalla painatuksella tai yrityksesi logolla.  Kylmälaukku sopii erinomaisesti mainoslahjaksi / liikelahjaksi.

Kylmälaukku kuuluu kiistatta kesän parhaisiin hetkiin -automatkalle, piknikille, rannalle ja retkelle. Kylmälaukussa ruoat säilyvät helteilläkin.

Kesäretkille mukaan otettavat eväät kulkevat mukana ja säilyvät kätevästi kylmälaukussa. Päivästä rannalla tulee paljon mukavampi, kun mukana on kunnolliset eväät.

Kylmälaukkuja on erityyppisiä, joten valitse retken ja eväiden mukaan sinulle sopivin. Eväät säilyvät yhtä hyvässä kunnossa kuin ne olivat laukkuun pakattaessakin.

Näyttävät kylmälaukut ovat mainioita tuotteita liikelahjoiksi.
Kylmälaukut voidaan yksilöidä logolla tai erilaisilla painatuksilla, brodeerauksella yrityksesi imagoon sopivaksi.

Jos sivuiltamme ei löydy juuri sinulle sopivaa vaihtoehto, niin otathan meihin yhteyttä ja kerrot tarpeistasi – olemme valmiit auttamaan ja etsimään haluamasi.

Tarjoamme mielellämme myös suunnitteluapua!
Miksi sunglobe?
Olemme brändituotteiden, liikelahjojen ja mainostuotteiden kotimainen, laadukas ja kustannustehokas huippuosaaja. Haluamme palvella sinua tinkimättömällä palveluasenteella sekä laadukkaalla ja monipuolisella Suomen suurimmalla, yli 10 000 tuotteen valikoimallamme

Näytetään tulokset 1–16 / 45