Karkkipurkki pieni 503524

1,60  (alv 0%)

Tämä viehättävä pieni karkkipurkki on herkullinen jakotuote, jolla tuot yrityksesi viestin hauskasti esille. Karkkipurkin kannessa on tilaa omalle painatuksellesi, joten se sopii erinomaisesti jakolahjaksi tai yrityksesi mainostuotteeksi. Pieni ja helppo asiakaslahja jonka värikäs ja pirteä ulkomuoto herkullisella sisällöllä tuo iloa saajalleen.

-
+

Karkkipurkki pieni 503524. Tämä viehättävä pieni karkkipurkki tarjoaa suloisen yllätyksen jokaiselle makean ystävälle. Karkkipurkin kannessa on tilaa omalle painatuksellesi, joten se sopii erinomaisesti jakolahjaksi tai yrityksesi mainostuotteeksi. Täytettynä noin 40 grammalla karkkeja tai minttuja, tämä purkki tuo iloa niin toimistopöydälle kuin kotiinkin.

Materiaali: Lasia ja metallia yhdistävä karkkipurkki on sekä kestävä että tyylikäs valinta. Lasin läpinäkyvyys paljastaa värikkäät karkit  kauniisti, kun taas metallinen kansi pitää herkut tuoreina.

Koko: Kompakti mitoiltaan (53 x 35 x 55 mm), tämä karkkipurkki mahtuu helposti mille tahansa pöydälle tai hyllylle, eikä vie paljoa tilaa.

Paino: Painoltaan 112 grammaa, purkki on helppo ottaa mukaan, oivallinen lahja- ja jakotuote.

Personointi: Kannen päälle on mahdollista saada oma painatus, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon yrityksen logolla varustetuksi liikelahjaksi tai persoonalliseksi lahjaksi ystäville ja perheenjäsenille. Painatus tuo esiin yrityksesi brändin tai henkilökohtaisen viestisi elegantilla ja unohtumattomalla tavalla.

Merkkausmahdollisuudet:
– Painoala A, tampopainatuksella kanteen, (enintään 2-värisenä), halkaisija 28 mm.
– Painoala B, tarra kylkeen (enintään 4-värisenä), halkaisija 32 mm.
– Painoala C, tarra kylkeen (enintään 4-värisenä), halkaisija 35 mm.
– Painoala D, tarra kanteen, (enintään 4-värisenä), halkaisija 32 mm.

Karkkivaihtoehdot: jelly beans, hedelmäsydämet, raikkaat mintut ja suklaanapit

Tämä pieni karkkipurkki on ihanteellinen valinta, kun haluat tarjota jotain erityistä ja personoitua. Se ei ainoastaan ilahduta saajaa herkullisella sisällöllään, vaan toimii myös pitkäaikaisena muistona. Olipa kyseessä yrityksen mainoslahja tai henkilökohtainen ele, tämä karkkipurkki on varma valinta tuomaan hymyn huulille.

Tilaa nyt ja tee vaikutus ainutlaatuisella tavalla!

Vari

Turkoosi, keltainen, oranssi, punainen, hopea, valkoinen, musta