Essu DENIPUR MO6264

13,40  (alv 0%)

DENIPUR, tyylikäs essu johon saat painatuksen yrityksesi logolla. Laadukasta 240 gr/m² PET-puuvillaista farkkukangasta. Lisää käyttömukavuutta ja säätelyvaraa saa puuvillaisilla hihnoilla. Kolme etutaskua tarjoavat kätevästi tilaa keittiövälineille. Sopii kaikenkokoisille käyttäjille ja toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Monta eri painatus- ja merkkausmahdollisuutta.

-
+

Essu DENIPUR MO6264 on keittiöesiliina, joka yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden. Tämä essu on valmistettu 240 gr/m² PET-puuvillaisesta farkkukankaasta, joka takaa kestävyyden ja helppohoitoisuuden käytössä. Puuvillaiset hihnat takaavat täydellisen istuvuuden ja mukavuuden, ja tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin ammattikokeille kuin kotikokkailijoillekin.

  • Kolme kätevää etutaskua: DENIPUR-essussa on kolme käytännöllistä etutaskua, jotka tarjoavat runsaasti tilaa keittiövälineille ja muille tarvikkeille, pitäen ne aina käden ulottuvilla.
  • Puuvillahihnoilla säädettävä: Essun istuvuutta voi säädellä, joten DENIPUR sopii eri kokoisille käyttäjille, tarjoten joustavuutta ja mukautuvuutta.
  • Yksilöllinen pakkaus: Jokainen DENIPUR-esiliina toimitetaan omassa yksilöllisessä laatikossaan, mikä tekee siitä erinomaisen lahjaidean niin yrityslahjaksi kuin henkilökohtaiseksi muistamiseksikin.
  • Merkkausmahdollisuudet: Monta eri painatus- ja merkkausmahdollisuutta, etupuolelle essun yläosaan 200mm x 270mm, taskuun vasemmalle tai oikealle 130mm x 110mm, eteen taskun alapuolelle 380mm x 110mm. Merkkaus mahdollista myös laatikkoon, painoala 140mm x 180mm.

Avainominaisuudet:

Materiaali: Korkealaatuinen, kestävä kangas kestää keittiön rasitukset säilyttäen silti elegantin ulkonäkönsä.
Design: Tyylikäs, minimalistinen muotoilu toiminnallisilla taskuilla, täydellinen keittiötarvikkeidesi säilyttämiseen.
Mukavuus: Säädettävät hihnat ja joustava istuvuus takaavat, että esiliina on mukava käyttää koko päivän.

Vari

denim

Materiaali

PET puuvilla