Ekologinen Jacquard-Pyyhe 100x170cm

21,50 

SEAQUAL INITIATIVE tekee yhteistyötä merten puhdistajien kanssa ympäri maailmaa tuodakseen arvoa talteenotetulle jätteelle. Valmistettu EU:ssa.

-
+

Ekologinen Jacquard-Pyyhe 100x170cm tuo luksusta ja vastuullisuutta kylpyhetkiisi!  Tämä korkealaatuinen pyyhe yhdistää tyylikkyyden ja ekologisen kestävyyden, tarjoten sinulle pehmeän ja imukykyisen kylpykokemuksen samalla kun tuet merien suojelua.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Ympäristöystävälliset materiaalit: Valmistettu 70% kierrätetystä puuvillasta ja 30% kierrätetystä SEAQUAL® YARN polyesteristä, joka on tuotettu meristä kerätyistä muovijätteistä.
  • Tiheys ja koko: Painoltaan 500 gr/m², tämä pyyhe tarjoaa erinomaisen imukyvyn ja kestävyyden. Sen mitat ovat 100×170 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen niin kylpyhetkiin kuin ranta- ja saunaolosuhteisiinkin.
  • Jacquard-kuosi: Kauniisti kudottu jacquard-kuosi lisää tyylikkyyttä ja ainutlaatuisuutta jokaiseen pyyhkeeseen, tehden siitä sekä käytännöllisen että visuaalisesti miellyttävän.
  • SEAQUAL INITIATIVE -yhteistyö: Ostamalla tämän tuotteen tuet SEAQUAL INITIATIVEa, joka työskentelee yhteistyössä merien puhdistajien kanssa ympäri maailmaa. Jokainen pyyhe auttaa lisäämään arvoa talteenotetulle merijätteelle ja edistää puhtaampia merialueita.
  • Valmistettu EU:ssa: Korkealaatuiset valmistusstandardit ja lyhyet toimitusketjut takaavat tuotteen laadun ja kestävyyden.

Tämä ekologinen jacquard-pyyhe ei ole vain ihanteellinen valinta omiin tarpeisiisi, vaan se on myös erinomainen lahjaidea niille, jotka arvostavat ympäristötietoisia ja kestäviä tuotteita. Kääriydy ylellisyyteen, joka tuntuu yhtä hyvältä ihoa vasten kuin se tekee hyvää planeetalle.

 

Kierrätyskankaista valmistettu ekologinen jacquard-pyyhe. 70 % kierrätettyä puuvillaa ja 30 % kierrätettyä polyesteriä SEAQUAL® YARN. 500 gr/m². 100×170 cm.

Koko

100X170 CM

Materiaali

Kierrätetty Puuvilla

Väri

Blue, Grey, Turquoise