Dundas Lady Parka -takki D.A.D 131543

149,00  (alv 0%)

Jos etsit laadukasta ja tyylikästä mainostuotetta, D.A.D.topattu parkatakki on täydellinen valinta. Ympäristöystävällisestä kierrätyspolyesteristä valmistettu takki yhdistää mukavuuden ja toiminnallisuuden, tarjoten brändillesi erottuvan ja kestävän näkyvyyden.

-
+

Dundas Lady Parka -takki D.A.D 13154

Pitkä ja tyylikäs topattu parkatakki on huippuluokan mainostuote, joka tarjoaa käytännöllisyyttä ja mukavuutta kaikissa sääolosuhteissa. Takissa on irrotettava huppu, joka tuo lisää monikäyttöisyyttä. Miellyttävän pehmeä ja lämmin materiaali tekee siitä täydellisen valinnan kylmiin päiviin. Tuulen- ja vedenpitävä takki on valmistettu kierrätyspolyesteristä (WP5000 / MVP3000), mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Takin ulkokangas on käsitelty Bionic-Finish Eco -viimeistelyllä, joka hylkii vettä tehokkaasti.

Laadukas YKK-vetoketju ja vetoketjulliset etutaskut taskuläpillä lisäävät käytännöllisyyttä. Sisäpuolella löytyy kaksi kätevää taskua, yksi vetoketjullinen ja toinen napillinen. Hupussa on joustava kuminauha ja hihoissa sileät resorit, jotka takaavat hyvän istuvuuden. Tämä parkatakki ei ole vain korkealaatuinen vaate, vaan myös mainostuote, joka tekee vaikutuksen kestävyydellään ja käytännöllisyydellään.

 

koko

XS, S, M, L, XL, XXL

materiaali

100 % kierrätetty polyesteri, Bionic Finish Eco -kyllästys
Täyte: 100 % kierrätetty polyesteri
Vuori: 100 % kierrätetty polyesteri

väri

Musta