Cottover Canvas Daypack 141039

49,00  (alv 0%)

-
+

Cottover Canvas Daypack 141039 – täydellinen liikelahja, joka yhdistää tyylin, käytännöllisyyden ja vastuullisuuden!

Esittelemme ylpeinä Cottover Canvas-Repun – lahjan, joka viestii arvojasi ja jättää vaikutuksen saajiinsa.

Brändäysmahdollisuudet:

Cottover Canvas Daypack 141039 tarjoaa laadukkaan ja hienostuneen pohjan brändisi viestinnälle. Voimme lisätä repun ulkopintaan yrityksesi logon tai viestin, mikä tekee siitä kävelevän mainoksen liikkuville asiakkaillesi ja kumppaneillesi.

Kestävyyttä ja laatua:

Tämä reppu ei ainoastaan näytä upealta, vaan se on myös tehty kestämään. YKK:n vetoketjut, pronssinsävyiset metalliosat ja vahva kantokahva takaavat pitkäikäisyyden. Kun annat tämän repun, annat myös lahjan, joka kestää ja palvelee.

Arvostusta reilulle kaupalle ja ympäristölle:

Cottover Canvas-reppu 141039 valmistetaan 100% Reilun kaupan luomupuuvillasta. Tämä ei ainoastaan tue reilua kauppaa, vaan myös viestii yrityksesi vastuullisuudesta ja huolenpidosta maapallosta.

Kun annat Cottover Canvas-Repun, viestit myös ympäristötietoisuudesta. Reppu on valmistettu Oeko-Tex -sertifioidusta materiaalista, mikä tarkoittaa, että se täyttää tiukat ympäristö- ja turvallisuusstandardit.

Täydellinen liikelahja:

Mittojensa (28x12x38 cm) ja 13 litran tilavuuden ansiosta tämä reppu sopii täydellisesti asiakkaille, työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Se on lahja, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs, ja se jättää positiivisen vaikutuksen.

Tee vaikutus ja anna arvostusta liiketoiminnan ystävillesi Cottover Canvas-Reppua antamalla.

 

Ota yhteyttä meihin tänään, ja autamme sinua mukauttamaan tämän lahjan brändillesi sopivaksi.

 

Koko

28x12x38 cm, 13 L

Materiaali

100% Reilun kaupan luomupuuvillaa

Vari

Dark Olive (665) Musta (990)