Taitettava Muki Jado 20197

1,58  (alv 0%)

-
+

Taitettava Muki Jado 20197 

 

Etsitkö innovatiivista ja ympäristöystävällistä tapaa edistää omaa brändiäsi? Älä etsi enää, sillä Taitettava Muki Jado 20197 on täällä.

Tämä monipuolinen taittuva kuppi on paitsi käytännöllinen , se on myös erinomainen mahdollisuus esitellä omaa logoasi ja viestiäsi.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Ympäristöystävällinen rakenne: Taittuva muki JADO on valmistettu BPA-vapaasta kierrätetystä polypropeenista (PP), mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Se ei ainoastaan koostu kierrätysmateriaaleista, vaan on myös erittäin kierrätettävä, mikä tekee siitä ympäristötietoisen valinnan.
  • Mattapinta ja värivaihtoehdot: Ulkopuoli on varustettu tyylikkäällä mattapinnalla, joka ei ainoastaan tunnu miellyttävältä kädessä, vaan tarjoaa myös modernin ilmeen. Voit valita laajasta valikoimasta pirteitä värejä, jotka sopivat brändisi identiteettiin tai mainosteemaasi.
  • 220 ml tilavuus: Pienestä koostaan huolimatta tämä kuppi voi säilyttää jopa 220 ml suosikkijuomaasi, mikä tekee siitä täydellisen pikaiseen juomaan liikkeellä ollessasi.
  • Metallikarabiini mukavuuden lisäksi: Varustettu tukevalla metallikarabiinilla, tämä kuppi voidaan helposti kiinnittää laukkuihin, vyötäröihin tai avainnippuihin. Brändisi on aina käden ulottuvilla, missä asiakkaasi ikinä liikkuvatkin.
  • Ruokaluokan sertifioitu: Voit olla huoleti tietäessäsi, että Taittuva Kuppi JADO on sertifioitu. Tämä sertifiointi takaa käytettyjen materiaalien turvallisuuden, varmistaen että asiakkaasi voivat käyttää sitä luottavaisin mielin ruokaan ja juomaan.
  • Yksittäinen kierrätyspussi: Jokainen taitettava muki JADO toimitetaan yksittäisessä kierrätyspussissa, korostaen sitoutumistasi kestävyyteen ja tekee siitä valmiiksi lahjaksi.

Mainosta brändiäsi vastuullisesti:

Valitsemalla taitatettavan mukin et tarjoa ainoastaan käytännöllistä tuotetta, vaan myös asetut ympäristötietoisen arvon taakse. Se on mieleenpainuva mainostuote, joka osoittaa sitoutumisesi kestävään kehitykseen.

Koko

0 x 9 x 0

Väri

WHITE, GREY, NAVY BLUE, BLACK, , , , , ,

Materiaali

Recycled PP

Painatusvaihtoehdot

D(4),W