Housut

Brändätyt housut toimivat erinomaisina mainoslahjoina tai osana yrityksen työvaatteita. Housut logolla ovat pitkän käyttöarvon omaavia mainosvaatteita ja antavat yrityksestäsi yhtenäisen kuvan, sekä laajasti näkyvyyttä brändillesi.

Logollisilla housuilla mainoslahjana on suuri huomioarvo, koska yritykset eivät yleensä anna näitä suuren käyttöarvon omaavia mainosvaatteita. Logolliset housut edistävät tiimihenkeä ja yhteisöllisyyttä organisaatiossasi. Kun koko henkilöstöllä on yhtenäiset vaatteet, se luo yhteenkuuluvuuden tunnetta yrityksen sisällä, sekä vahvistaa brändi-identiteettiä. Tämä parantaa työilmapiiriä ja työntekijöiden sitoutumista.

Messuilla ja tapahtumissa yrityksen logolla varustetut housut auttavat erottamaan yrityksesi muista kilpailijoista, luo positiivista mielikuvaa ja herättää mielenkiintoa potentiaalisissa asiakkaissa, sillä yrityksesi logo jää varmasti mieleen.

Valikoimassamme on housuja niin miesten kuin naisten malleja, jotka ovat helposti räätälöitävissä yrityksesi näköiseksi ja käyttötarkoitukseen sopivaksi. Suosittuja malleja ovat esimerkiksi ekologisista materiaaleista valmistetut Cottoverin collegehousut.

Näytetään kaikki 6 tulosta