Saunasetti – Kaurilan Sauna

35,00  (alv 0%)

Kuvaus

Kaurilan Sauna

Kaurilan Sauna tarjoaa ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka tuo luksusta arjen sauna- ja kylpyhetkiin. 

Kaikki Kaurilan Sauna – kosmetiikkatuotteet ovat valmistettu käsityönä Helsingissä ja niitä ei ole testattu eläimillä. Ekologisesti ja eettisesti valmistetut tuotteet hellivät ja hoitavat ihoa luonnon omilla ravitsevilla raaka-aineilla.

Ylelliset Kaurilan Sauna -tuotteista koostuvat setit ovat uniikki ja kestävä valinta liikelahjaksi. Luonnonkosmetiikasta koostuva hemmotteluhetki on erinomainen liikelahja esimerkiksi henkilöstön kesä- tai joululahjaksi.

Haluamme rohkaista yrityksiä tekemään kestäviä valintoja ja siksi Kaurilan Saunan laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet ovat täydellinen lisä valikoimaamme.”

 

Saunahunaja:

Kaurilan Saunan Saunahunaja (150 ml) on kotimaisesta hunajasta valmistettu ylellinen ja ravitseva ihonhoitotuote. Saunahunajaa voi käyttää kasvonaamiona tai levittää koko vartalolle saunomisen yhteydessä. Kasvonaamiona Saunahunaja puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia, auttaa ihoa säilyttämään sen luontaisen kosteuden ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. 

Saunahunajaa ei ole tarkoitettu elintarvikekäyttöön

page5image1278212848

Suomalainen turve:

Kaurilan Saunan Suomalainen turve (180 g) on 100% luonnontuote, jota voi käyttää kokovartalo-, kasvo- tai hiusnaamiona. Turvetta suositellaan muun muassa kutiavan ja hilseilevän päänahan hoitoon. Kasvonaamiota suositellaan käytettäväksi saunomisen yhteydessä, sillä kosteana sen peseminen kasvoilta on helpompaa.

Turve on nostettu luonnollisessa tilassa olevasta suosta ekologisesti ja tutkittu tarkasti ennen purkittamista

page5image1278130704

Löylytuoksu:

Kaurilan Saunan löylytuoksut (50 ml) valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista. Löylytuoksua sekoitetaan 2-3 korkillista ämpärilliseen löylyvettä.

Löylytuoksu löytyy vaihdoehdoissa: terva, koivu ja eukalyptu

page5image1278098016

 

Lisätiedot

Minimitilaus

15