Puusepän kynä Maderos MO8686

0,20  (alv 0%)

-
+

Puusepän kynä Maderos MO8686 on tyylikäs ja käytännöllinen liikelahja.

Etsitkö edullista mutta laadukasta liikelahjaa tai jakotuotetta? Tämä puinen puusepän kynä on juuri etsimäsi. Sen yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu tekee siitä monikäyttöisen lahjan, joka sopii niin asiakkaillesi kuin työntekijöillesi.

Kynä ja viivoitin – Kaksi yhdessä:

  • Tämä kynä ei ole vain kynä, vaan siinä on myös 14 cm pitkä viivoitin. Se on käytännöllinen työkalu, joka auttaa asiakkaitasi tai työntekijöitäsi päivittäisissä tehtävissä.

Merkitse oman brändisi logolla:

  • Kynän etupuolelle viivoittimen viereen voimme painaa yrityksesi logon koko 20 x 5 mm alalle. Takapuolelle on tilaa suuremmalle painatukselle, jopa 80 x 5 mm. Tampopainatus mahdollistaa enintään neljä väriä. Laserilla painoala takana on 149,0 mm x 6,0 mm.

Inspiraatiota instagramista:

  • Tutustu Instagram-sivuumme ja katso esimerkkejä aiemmista painatuksista. Näin voit saada ideoita omalle brändäyksellesi.

Puusepän kynä Maderos MO8686 on ihanteellinen valinta, kun etsit käytännöllistä jakotuotetta. Se antaa mahdollisuuden näyttää brändisi ja viestisi samalla kun se auttaa vastaanottajiaan arjessaan. Tilaa nyt ja tee vaikutus asiakkaisiisi ja kumppaneihisi.

 

Maksimipainoala: 149,0 mm x 6,0 mm

Minimitilaus

1000

Yksikkö

kpl

Vari

punainen, valkoinen, musta, puun väri

Koko

17,6 x 1 x 0,8 cm

Materiaali

puu