Lasten collegehuppari 141011

31,00  (alv 0%)

CottoVer_logo_pieni

 

Ympäristömerkintä auttaa tekemään valintoja, jotka saastuttavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Sertifioitu tuote täyttää organisaation antamat asiaan kuuluvat kriteerit ja on riippumattomasti vahvistettu. CottoVer on valinnut ympäristömerkit, jotka yhdessä kattavat sekä laadun, terveyden, ympäristön että työolot.

 

Se mitä valitset lähimmäksi kehoasi vaikuttaa paljon ympäristöön, terveyteesi ja ihmisten työoloihin. CottoVer vaatteet valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen. Tästä syystä vaatteet on merkitty Joutsen-, GOTS ja Ökö Tex-merkeillä. Käytämme ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa.

-
+

Kuvaus

Hupullinen lasten collegehuppari, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli. Miellyttävän pehmeä materiaali luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista. Hupussa kaksinkertainen materiaali. Etutasku sekä 2×2-ribbineulos hihansuissa sekä paidan helmassa.

Neliöpaino: 280g / m²
Konepesu: 40°

Saatavilla myös miesten malli  ja naisten malli

Katso tästä Krista Siegfridsin esittelyvideo cottoVerista.
Katso tästä lisätietoa ympäristömerkeistä. Löydät myös lisätietoa pesumerkeistä ja värikartan, josta näet värejä vastaavat PMS-värikoodit.

 

silitys enintään 150 pesu 40 kemiallinen pesu sallittu (P) ei valkaisua ei rumpukuivausta

 

CottoVer sertifikaatti logot

Lisätiedot

Yksikkö

kpl

Minimitilaus

10

Vari

Antrasiitti, cerise, musta, pinkki, punainen, taivaansininen, tummansininen, vihreä

Koko

90/100-150/160 cm

Materiaali

80% fairtrade luomupuuvilla, 20% kierrätetty polyesteri

Language