Jalkojenhoitosetti – Kaurilan Sauna

30,00  (alv 0%)

Kuvaus

Kaurilan Sauna

Kaurilan Sauna tarjoaa ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka tuo luksusta arjen sauna- ja kylpyhetkiin. 

Kaikki Kaurilan Sauna – kosmetiikkatuotteet ovat valmistettu käsityönä Helsingissä ja niitä ei ole testattu eläimillä. Ekologisesti ja eettisesti valmistetut tuotteet hellivät ja hoitavat ihoa luonnon omilla ravitsevilla raaka-aineilla.

Ylelliset Kaurilan Sauna -tuotteista koostuvat setit ovat uniikki ja kestävä valinta liikelahjaksi. Luonnonkosmetiikasta koostuva hemmotteluhetki on erinomainen liikelahja esimerkiksi henkilöstön kesä- tai joululahjaksi.

Haluamme rohkaista yrityksiä tekemään kestäviä valintoja ja siksi Kaurilan Saunan laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet ovat täydellinen lisä valikoimaamme.”

 

Jalkakylpytabletit:

Kaurilan Saunan täysin vegaaniset Jalkakylpytabletit (4 kpl) rentouttavat, hoitavat ja pehmentävät jalkoja. Jalkakylpytabletti lisätään kuumaan veteen, eikä jalkoja tarvitse huuhdella jalkakylvyn jälkeen. Jalkakylpytabletteja voi käyttää myös kylpypallon tavoin.

Jalkakylpytabletit löytyvät vaihtoehdoissa: appelsiini, piparminttu, teepuu, greippi, lime, laventeli, rosmariini, eukalyptus, sitruunaruoho ja hajusteeton

page4image1150200944

Jalkavoide:

  • Kaurilan Sauna Jalkavoide (125 g) on koostumukseltaan täyteläinen ja sisältää runsaasti kosteuttavia ja pehmentäviä kasvirasvoja: kaakaovoi, arganöljy ja manteliöljy. Jalkavoiteessa on myös ruokasoodaa, joka on luonnollinen hajunpoistaja auttaen pitämään jalat raikkaina. Voide auttaa elvyttämään ja pehmentämään jalkojen ihoa.

Jalkavoide löytyy vaihtoehdoissa: sitruunaruoho, piparminttu, appelsiini ja laventeli

page4image1150200944

 

Lisätiedot

Minimitilaus

15